Gründer Hanne Suorza gikk fra et liv med kroniske smerter til å være frisk takket være mindfullness. Denne episoden gir deg inspirasjon og konkrete verktøy til å være mer tilstede i eget liv – og kunnskap om hvorfor tilstedeværelse er så viktig.

I dagens samfunn er vi veldig altfor mye på, i form av sosiale medier, mail og notifications på mobilen. Det kan skape stress på sikt. Dessuten er vi ikke tilstede her og nå, i eget liv, når vi skroller på instagram, når vi sjekker nettaviser mens vi prater med venner, eller når hjernen lengter etter dopaminpremien hjernen gir oss når vi sjekker om vi har fått en ny like.

Å øve på å være tilstede, enten med mindfullness eller ulike typer meditasjon, er bevist å gi økt konsentrasjon, redusert stress og økt fokus, for å nevne noe. Derfor er Hanne Suorza gjest i episode 123 av Ingefær podcast. Hun er mindfullness-instruktør og brenner så mye for dette at hun utviklet minfullnessappen Mestre.

Episoden avslutter med en guidet mindfullness-sekvens som jeg virkelig anbefaler!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!