Om skjønnhet og umulige morgenrutiner for folk flest.

Ingeborg Heldal er mangeårig redaktør i KK, og har tidligere vært skjønnhetsansvarlig i samme magasin. Hun bor med mann, som reiser en del, og en sønn som snart er tenåring.

Hvordan kommer man seg ut døren på 35 minutter? Hva er Ingeborgs beste skjønnhets-tips? Er man overfladisk når man bryr seg om hudpleie og sminke? Og disse kjendisene som har fantastiske morgenrutiner – kan vi la oss inspirere av dem?

God Morgen-podcast inneholder reklame for boken God Morgen: enkle vaner som kan forandre livet ditt allerede før dagen starter. I slutten av hver episode får du et av de over 80 konkrete morgenrutinetipsene som finnes i boken. Det kan du ta i bruk med en gang!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!