Ja hei,

Asså, den paleobloggen ligger litt brakk. (Mulig jeg ikke har noen lesere heller, forresten?) Skal prøve å bli litt bedre til å oppdatere. En grunn er at jeg stort sett spiser det samme i hverdagen (smoothie til frokost, lunsjen på jobb er salat og kjøtt/fisk) og middag blir tjah det spørs om jeg er alene eller ei. En annen grunn er at jeg ikke har vært så dedikert paleo i det siste. Har jeg merket det? Ohyezza. Jeg blir kjipere i humøret og har fått en liten ring av selvtillitt, som mamma kaller’e, rundt magen. Ikke at mageflesk gjør noe som helst, er ikke der fokuset ligger, men jeg merker at hele meg funker mye bedre når jeg lever tilnærmetlik paleo. Og at når man først har begynt å spise sukker, da er man hekta. Sukker gjør ingenting bra for oss, likevel er vi omringet av det konstant. Selv i min elskede makrell i tomat er det sukker!

Anbefaler forøvrig å prøve ut Bikramyoga – det har endelig åpnet et stort studio i Oslo, sjekk ut her. Jeg har tro på kombinasjonen Crossfit og Bikram. Selv om disse sportene er ulike, er de like i den forstand at psyken spiller en stor rolle. Å balansere på ett ben med kroppen strukket hit og dit i over 40 graders varme krever fokus og gjennomføringsevne, samme med x antall runder av wallballs/kettlebell swings/box jumps.

 

Her er en link til en paleoblogg som oppdateres litt oftere en min, Everyday Paleo.

Snakkes!
Sara

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!