Mer målrettet foredrag

Ønsker du et engasjerende, kunnskapsrikt og praktisk foredrag som gir påfyll, kunnskap og inspirasjon?

Sara snakker for bedrifter, foreninger, skoler og kommuner.

Med over 150 podcastepisoder om kompliserte temaer kommunisert på en enkel og engasjerende måte, har Sara vist at hun er svært god på effektiv formidling.

Sara holder tilpassede foredrag med tydelige mål, skreddersydd hver gang.

Arbeidslivet er ikke delt fra livet. Hvordan vi har det privat, påvirker hvordan vi har det profesjonelt – og omvendt. Ofte er det kun små endringer som kan gjøre store forskjeller, både når det gjelder fokus, kreativitet, motivasjon og glede.

Sara holder foredrag om:

  • Vaner, selvledelse og prestasjon.
  • Hvordan oppnå mål enklere og mer effektivt, uten å slite seg ut.
  • Worklife-balance.
  • Podcast fra A til Å.

Hun tar også oppdrag som konferansier og programleder.

Sara har skrevet to bøker om vaner og morgenrutiner (Litt Lykkeligere og God Morgen, begge på CappelenDamm), begge bestselgende bøker.

Sara er tidligere kommunikasjonsrådgiver fra Ikea og Hafslund, har en master i kommunikasjon og sosialpsykologi fra London School of Economics, og brenner for å formidle kompliserte temaer på en enkel, engasjerende og nyttig måte.

«Sara holdt foredrag for 70 medarbeidere og ledere i Egmont. Hun fortalte om hvordan hun hadde utviklet podcasten sin fra null til 1 million nedlastinger, læringskurven og utfordringer, gleder og sorger. Det var et inspirerende og ekte foredrag om livet som startuper, overgangen fra fast jobb til livet som frilanser, og om å ta sjanser og om å tørre og tro på seg selv. Sara er klartalt og tydelig, lyttende og nysgjerrig, og jeg vil anbefale henne på det varmeste som foredragsholder og samarbeidspartner!»


Vegard Iglebæk, Egmont publishing AS

Motta nyhetsbrev?

Få mail fra meg med de aller beste triksene for worklife-balance. Jeg misliker ræl like mye som deg, så jeg sender bare bra ting!