Foredrag

Ønsker du et engasjerende, kunnskapsrikt og praktisk foredrag som gir påfyll? Sara snakker for bedrifter, foreninger, skoler og kommuner.

Som tidligere kommunikasjonsrådgiver fra Ikea og Hafslund, med en master i kommunikasjon fra London School of Economics, erfaren programleder og forfatter er Sara god til å formidle kompliserte temaer på en enkel, engasjerende og nyttig måte.

Sara holder tilpassede foredrag med tydelige mål, skreddersydd hver gang.

Arbeidslivet er ikke delt fra livet. Hvordan vi har det privat, påvirker hvordan vi har det profesjonelt – og omvendt. Ofte er det kun små endringer som kan gjøre store forskjeller, både når det gjelder fokus, kreativitet, motivasjon og glede. Med 150 + podcast-intervjuer om disse temaene og to bøker om vaner og morgenrutiner, gir Sara publikum solid kunnskap pakket inn på en engasjerende og personlig måte.

Temaer hun snakker om er blant annet:

  • Vaner og morgenrutiner (ønsker du mer produktive og glade ansatte og dager, er dette foredraget for deg!)
  • Hvordan sette seg gode mål – og oppnå dem
  • Wellness og hvordan tenke helhetlig på helse og wellness er viktig både for bedrifter og for den enkelte
Kontakt Sara for en prat

«Sara holdt foredrag for 70 medarbeidere og ledere i Egmont. Hun fortalte om hvordan hun hadde utviklet podcasten sin fra null til 1 million nedlastinger, læringskurven og utfordringer, gleder og sorger. Det var et inspirerende og ekte foredrag om livet som startuper, overgangen fra fast jobb til livet som frilanser, og om å ta sjanser og om å tørre og tro på seg selv. Sara er klartalt og tydelig, lyttende og nysgjerrig, og jeg vil anbefale henne på det varmeste som foredragsholder og samarbeidspartner!»


Vegard Iglebæk, Egmont publishing AS

Motta nyhetsbrev?

Få mail fra meg med de aller beste triksene for worklife-balance. Jeg misliker ræl like mye som deg, så jeg sender bare bra ting!