Om sara

Sara er forfatter, podcaster og foredragsholder. Hun er kommunikasjonsrådgiver som elsker tekst og strategi. Allerede i 2015 startet hun en av Norges første podcaster, Ingefær, som i fem år også var en av Norges største helse- og livsstilspodcaster med opp mot 140 000 lytt i måneden, og som hun ble nominert til den ærefulle prisen Årets programleder i Prix Radio. Nå er hun aktuell med talkshow-podcasten LOSSIUS.

Sara er forfatter av fem bøker som alle har vært på bestselgerlisten (tre egne, to som medforfatter). Hun har en MSc i Social and Public Communication fra London School of Economics, er mental trener fra Raw Performance og var i sin tid også CrossFit-instruktør.

Sara er opptatt av morgenrutiner, vaner, helhetlig helse og balanse i livet og holder foredrag om disse temaene. Hvordan vi har det påvirker hvordan vi presterer – og omvendt.

(Uten gode vaner hadde hun ikke klart å skrive tre bøker på fjorten måneder).

Sara er opptatt av at dem hun jobber med skal nå målene sine på en effektiv og meningsfull måte, enten det er som kommunikasjonsrådgiver, tekstforfatter eller som mental trener. Hennes visjon er å bidra til vekst gjennom podcast, foredrag, bøker, eller som konferansier.

Vi i Acast har samarbeidet med Sara Lossius på podcastene Ingefær og God morgen gjennom flere år. Sara har laget gode podcast konsepter som treffer målgruppen med temaer som er tidsriktig og relevante. Hun har også et godt kommersielt hode hvor begge podcast konseptene oppnår en fin balanse mellom det redaksjonelle og kommersielle. Vi opplever Sara om fremoverlent, løsningsorientert og meget serviceinnstilt både mot partnere (Acast), men også annonsører og kommersielle aktører hvor tilbakemeldingene har vært svært gode.

Liv Grønback, Cappelen Damm

Motta nyhetsbrev?

Få mail fra meg med de aller beste triksene for worklife-balance. Jeg misliker ræl like mye som deg, så jeg sender bare bra ting!