Om sara

Sara er en dreven kommunikasjonsrådgiver som elsker tekst og strategi. Allerede i 2015 startet hun en av Norges første podcaster, Ingefær, som i fem år også var en av Norges største helse- og livsstilspodcaster med opp mot 140 000 lytt i måneden, og som hun ble nominert til den ærefulle prisen Årets programleder i Prix Radio.

Sara er forfatter av fire (snart fem) bøker som alle har vært på bestselgerlisten. Hun har en master i sosialpsykologi med vekt på kommunikasjon fra London School of Economics, er mental trener fra Raw Trening og var i sin tid også CrossFit-instruktør.

Sara er lidenskapelig opptatt av morgenrutiner, vaner, helhetlig helse og worklife-balance og holder foredrag om disse temaene. Sara walk the talk: Hun er mamma til tre jenter på ni, syv og to år og trener regelmessig i tillegg til å spise sunt – fordi hvordan vi har det påvirker hvordan vi presterer. (Uten gode vaner hadde hun ikke klart å skrive tre bøker på ett år).

Sara er opptatt av at dem hun jobber med skal nå målene sine på en effektiv og meningsfull måte, enten det er som kommunikasjonsrådgiver, tekstforfatter eller som mental trener. Hennes visjon er å bidra til vekst gjennom rådgivning, foredrag, podcast, eller en til en-mentoring.

Vi i Acast har samarbeidet med Sara Lossius på podcastene Ingefær og God morgen gjennom flere år. Sara har laget gode podcast konsepter som treffer målgruppen med temaer som er tidsriktig og relevante. Hun har også et godt kommersielt hode hvor begge podcast konseptene oppnår en fin balanse mellom det redaksjonelle og kommersielle. Vi opplever Sara om fremoverlent, løsningsorientert og meget serviceinnstilt både mot partnere (Acast), men også annonsører og kommersielle aktører hvor tilbakemeldingene har vært svært gode.

Liv Grønback, Cappelen Damm

Motta nyhetsbrev?

Få mail fra meg med de aller beste triksene for worklife-balance. Jeg misliker ræl like mye som deg, så jeg sender bare bra ting!