Tekstforfatter

Mangler du den snerte teksten som beveger og berører målgruppen din?

Gode tekster er alfa omega for å treffe målgruppen med budskapet ditt, enten det er på nettsiden, i sosiale medier, LinkedIn, nyhetsbrev, reklame, bloggposter eller foredrag – eller hvor dere bruker tekst for å påvirke og fortelle historier. Tekst er altfor viktig til å være venstrehåndsarbeide. Med over 20 års erfaring som tekstforfatter og ghost writer, har Sara en unik tekstkompetanse som du kan nyte godt av.

Sara er god på:

  • Hjelpe deg med Hva du skal si Når og i Hvilke kanaler, Hvorfor og Hvordan.
  • Gjøre dere uavhengige av Sara og selv bli sjeldent gode tekstforfattere.
  • Utarbeide språklig profil slik at dere snakker likt i alle kanaler.
  • Skrive tekster som treffer uavhengig av kanal.
  • Formidle kompliserte temaer på en enkel og effektiv måte.
  • Presentasjoner.
  • Tekster til sosiale medier, nettsider og nyhetsbrev.
  • Bøker.

Med Sara får du en engasjert og ærlig tekstforfatter som elsker å jobbe med tekst. Dere kan jobbe sammen på timesbasis eller prosjektbasis. Hun holder også workshops på tekst, og kan være din eller bedriftens ghost writer på LinkedIn.

Sara er forfatter av fem bøker og har skrevet alt fra selgende reklametekster til podcast-introer, fra merkevarebyggende tekster i sosiale medier til årsrapporter. Hun har også vært spaltist i Kamille og startet egen blogg så tidlig som i 2007.

MyRevolution er en premium merkevare innen sjangeren helsekost og sportsernæring og har de siste årene opplevd en god vekst. Vi tror at mye av grunnen til nettopp det er at vi tør å tenke nytt, annerledes og at vi ikke kun låser oss fast i konvensjonelle markedsførings-kanaler. Samarbeidet med Sara Lossius i starten av 2017 og merket umiddelbart en økning i salg og interesse rundt merkevaren vår. Det var tydelig at vi traff riktig målgruppe gjennom Sara og at hun kommuniserte på en profesjonell og informativ måte fordelene med å velge MyRevolution på merkevare- og produktnivå.

 

Lars Wenås, My revolution

Motta nyhetsbrev?

Få mail fra meg med de aller beste triksene for worklife-balance. Jeg misliker ræl like mye som deg, så jeg sender bare bra ting!