For noen uker siden var noen av oss som har trent CF en stund med på fotoshoot og treningsøkt med D2, Dagens Næringslivs fredagsmagasin. I dag kom resultatet – finfint!

Jeg poser til venstre i bildet, med et pitteliten kettlebell. Spreke folk!

Hadde min første introtime på senteret i dag, kalt OnRamp. Målet er at alle som begynner å trene på CFOslo har grunnleggende kunnskap slik at de kan yte max og samtidlig bli skånet for feilbelastninger. Totalt er det 12 OnRamps; hver avslutter med en WOD (Workout of the day). Lurt mener nå jeg. Og selv om jeg kan en del av det som blir gjennomgått er det fint å delta fordi: 1) teknikk kan alltid terpes på 2) jeg tror jeg er keen på å bli trener etter hvert – nyttig å se hvordan andre lærer bort basic crossfit. Flott gjeng på senteret, det må jeg si.

I helgen skal jeg på Body Weight-sertifisering med Steve Maxwell, duden jeg var på treningskurs med for noen uker siden. Forhåpentligvis blir jeg sertifisert som kroppsvekt-trener i løpet av disse to dagene! Grugleder meg.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!