Kjenner jeg må besøke mine to fine venninner i Berlin snart. Europas visstnok første paleorestaurant har åpnet der – Sauvage Berlin. Anmeldelse i Der Spiegel. Gleder meg allerede! Her i Oslo kan man få et godt paleomåltid for eksempel hos Trancher, nederst på Løkka. De serverer kun saktestekt entrecote og valgfritt tilbehør. Jeg anbefaler å bestille det største stykket med kjøtt, 200 gram. Tilbehør: marinert sopp og løk (yummy!). Både kamskjell og foia gras duger som forrett.

I morgen skal jeg lage paleopannekaker for første gang, denne oppskriften her:

  • 6 egg
  • 1 boks kokosnøttmelk
  • 2 tskjeer vaniljepulver – eller helst en liten tert med revet fersk vaniljestang
  • 1/2 spiseskje bakepulver
  • 1 spiseskje honning
  • 2 tskjeer kanel
  • 3/4 kopp kokosnøttmel (vurderer å teste mandelmel)

Blir pannekaker til Jon som takk for at han lagde denne økte til meg i dag: 10 – 9 – 8 helt til 1 repetisjon av burpee pullups og markløft 70 kg. Tok meg 24 minutter og et par banneord.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!