CrossFit Oslo har holdt åpent i litt over to måneder nå og medlemmer strømmer på. Det synes jeg er superstas! Cirka en tredjedel er jenter. Min kollega Camilla, som jeg skal på Level1-sertifisering i Sandnes med neste helg, har skrevet et innlegg om CrossFit og jenter på Einar og Christer sin CrossFit-blogg. Anbefales å lese! Kred til Camilla at hun trener for konkurranser!

Jenter som trener CrossFit blir ikke yogatynne, men får sterke og definerte kropper. Jeg synes det er knallfint. Dog, for min del er det bare en heldig effekt av CF. Jeg trener det fordi jeg hele tiden lærer nye ting, fordi jeg hele tiden finner ting å forbedre, fordi jeg føler jeg er i konstant utvikling, fordi jeg pusher meg selv forbi hva jeg trodde var mulig og fordi det er sosialt. (Og som en konsekvens av å trene CF går joggingen min bedre enn da jeg jogget flerfoldige ganger i uken. Najs!)

 

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!