I år feirer jeg jul med mamma, hennes ektemann, hans datter og hennes forlovede i Tyskland. Mamma har på forhånd fått nok info om min livsstil til å handle inn nok kjøtt – og fiskepålegg og egg og til middag i går var jeg den eneste som ikke hadde tallerken til brødet. Snill mor. Nå er det ikke sånn at jeg er superstrikt i julen, men jeg «skeier ut» med det jeg virkelig har lyst på i stedet for å skeie ut på alt. Med det mener jeg at når jeg først skal spise ikke-paleo, mumser jeg heller på litt sjokolade til kaffen enn å ha brød til salaten. Om det er den aller sunneste tilnærmingen er jeg ikke sikker på, men sånn er nå min strategi.

Har bestilt en del bøker i det siste iom jeg skal holde Paleo Challenge om få uker (gleder meg så!!). Mamma lager ribbe på kjøkkenet; jeg leser Steinalderkost av Dr. Loren Cordain, på norsk, den kostet slikk og ingenting på Haugenbok. Men gudbedre, for en kjapp oversettelse, slurvete layout og totalt fravær av korrektur. Ikke bra. Likevel er det nyttig lesning, anbefales.

Og mens jeg er i gang: trening på ferie? Sjekk blogginnlegget til Jon om trening på reise. Nyttige tips der. Mye man kan gjøre med lite utstyr! Selv har jeg tatt 10 min amrap av 5 pushups på tærne, 10 air squats og 15 situps tidligere i dag. Niceness!

God jul!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!