Jeg tilbringer julen med å lese om paleo, fordi jeg, som nevnt, skal holde 30 dagers paleo challenge på crossfit oslo i januar. (Gleder meg helt vilt!) Jeg har lest en del tidligere, men mest overfladisk på ulike blogger, fordi paleo for meg virker logisk mtp evolusjonen, og jeg har merket at det funker for meg så jeg har ikke hatt behov for å virkelig vite hvorfor kroppen min (og andres!) har det best uten korn og melk. Nå som jeg skal lage informasjonshefter og holde foredrag for ca 15 personer må jeg kunne mye. Jeg virkelig storkoser meg med å stå opp om morgenen, lage litt kaffe og dytte nesa ned i en bok. Det er kanskje ingen overraskelse; jeg elsket jo å studere også. I dag har jeg lest mesteparten av Robb Wolfs bok the paleo solution. Temmelig lettlest og lettforståelig – og sabla interessant. Anbefales!

Jeg skulle ønske alle kunne teste 30 dager uten melke- og kornprodukter for å se om de følte seg bedre. Hvorfor? For å kutte ut disse produktene og erstatte de med mer kjøtt, frukt og grønnsaker gir deg et kosthold med mer vitaminer, mer proteiner, mer sunt fett og mer fiber (ja, grønnsaker og frukt inneholder laaaangt mer fiber enn korn!) enn et tradisjonelt norsk kosthold.

Dagens middag: økologisk laks, brokkoli og grønne bønner. Yummy in my tummy! (Og ja, jeg blir mett selv om jeg ikke har poteter til fisken).

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!