Hei,

Fikk endelig t-skjorten jeg har gledet meg til å få i posten i går. Nuff said!

Kjøpte kaffe, sort, på Java i morges og gikk forbi kaffebrenneriet som nå har brioche med noe veldig godt fyll, kanskje var det kanelfyll, eller kanskje noe enda bedre, jeg husker ikke helt. Lurer på om jeg noensinne kommer til å spise konvensjonelt norskt kosthold igjen. Tror ikke det. Og jeg tror også at når jeg en gang spiser korn kommer jeg til å bli skikkelig dårlig. Savner jeg det? Nei. Inntil jeg får finger’n ut og skriver mer detaljert om hvorfor jeg velger paleo, les denne artikkelen her som forklarer hvorfor det er bra å eat meat og not wheat.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!