I dag har jeg jobbet med noe spennende greier, slik at jeg ikke har rukket å komme meg ut i marka på ski. Jon og jeg tok heller turen på CrossFit Oslo og trente for oss selv etter stengetid. Noen ganger er det digg å ha senteret for seg selv! Jeg kjørte en høvelig lett metcon fordi jeg ikke vil få tilbake lyskestrekken:

21 – 15 – 9 av wallballs (6 kg) og Overhead squat (20 kg). Er ikke nevneverdig fan av OHS; ergo må den jobbes med. Angrip dine svakheter, eller hva det nå heter.

Etter økten flikket Jon på min teknikk på turkish get up. Han er jo kettlebell-instruktør og skal ha kurs på CFO i løpet av februar (anbefales, seff). Jeg holder visst kettlebellen ikke helt perfekt her; den skal ligge annerledes i hånden, sier Jon.

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!