Jeg har begynt å trene igjen etter lyskestrekkperioden og desember måned hvor jeg var lei alt som het trening. Det er diggness.

I’m hooked (igjen). Alt er gøy! Selv øvelser som jeg tidligere ikke har likt: overhead squat, øve på double unders, box jumps, snatch … Give them to me, tenker jeg nå, jeg fikser’em! Tung thruster, sa du? I’m in. 21 – 15 – 9 av to av mine kjipeste øvelser? Jeg er klar! Jeg er tilogmed gira på dagens black class. Black class er konkurransepartiet på CFO hvor man må kjøre Rxd, hvilket betyr at det ikke er rom for skalering av øvelser, verken på utførelse eller vekt. Slit, altså. I tillegg gir jo alle jernet og er i steinbra form.

Vet ikke om folk er interesserte eller ikke, men jeg synes væffal et er ganske artig å poste egne treninger, så here goes, søndag, mandag og tirsdag. Pur lykke.

Søndag tok jeg på mine tidligere nevnte piggsko og tok meg en litta løpetur i snøføyken. Ittno vondt i lysken i det hele tatt. Og selv med over en måneds løpepause gikk turen eksjepsjonelt lett. Jeg føler meg lett i kroppen, lett på tå! Løping, ass. Det utkonkurrerer mye. I går fortalte Christer at godeste Arnold Swatshisname synes «pumpen» han fikk i bicepsen etter å ha trent den var den beste følelsen av dem alle (foråsiresånn). Jeg kan nesten forstå ham. En god løpedag er en perfekt dag. Likevel kunne jeg ikke tenkt meg å løpt hver dag. Løping er kanskje som glasur på muffinsen – kvalmende i for mange mengder, men muffins er ikke den samme uten. Hvem vet. Jeg spiser ikke muffins mer.

Mandag hadde jeg et par artige økter både før og etter at jeg var trener for Onrampgruppen til Jon, Aldo og meg. Først: 3 sett av 5 repetisjoner markløft på 80 kg. Lett som en plett. Deretter øvde jeg på armhevinger. Jeg tar smale, ikke brede, fordi det er mer effektivt og mer skånsomt for skuldrene. Tøffere i begynnelsen, men når man får dreisen på det banker man ut flere. Og det er jeg selv et godt eksempel på! Jeg har bevisst kjørt økter med armhevinger i det siste fordi jeg er ganske så dårlig på det. Da jeg begynte med tre sett av maks repetisjoner armhevinger klarte jeg 6 – 8 – 8. I går: 14 – 11 – 10. B’yner å komme seg asså.

Tilslutt var jeg med Christer og Camilla, Crossfitparet de luxe, på en artig liten sak:

Thrusters 35 kg. Egentlig skal det være en tung thruster, 35 kg er ikke veldig tungt for meg, men jeg tar litt hensyn til lysken fremdeles. Christer tok 70, det er jo derfor han er en av Norges beste CrossFittere, han er en maskin! Så mange repetisjoner som man klarer på 30 sekunder. Hvile 90 sekunder. Gjentas seks ganger. Jeg fikk 8 – 8 – 9 – 9 – 8 – 9. Viel spas! Gøy å jobbe intenst i så korte intervaller.

Tirsdag trente jeg med Jon først. Seff er jeg inhabil, men er det noe Jon er god på er det teknikk, så det er alltid lærerikt å trene med ham. I 10 minutter kjørte vi en power clean, en hang power clean og en jurk hvert 30 sekund. Altså 20 rep av hver. Jeg kjørte 30 kilo, fordi jeg har en litt slarkete teknikk på cleans. Lett som en plett ellers. Liten pause før jeg tok 21 – 15 – 9 av hang snatch 30 kg og box jumps. 8. 48 tok det. Ikke allverdens, men jaja.

Og i dag er det Black class. En bencmarkøvelse i dag. Kan bli vondt.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!