I dag har jeg blogget på CrossFit Oslo-bloggen min om paleo challenge. Les innlegget her!

Jeg gikk innom Java i morges og tok med en latte i hånden, første på en måned. Trodde magen skulle gå bananas, men den taklet melk. Latten var god den, men jeg kjenner jeg godt kan gå 30 dager uten igjen.

Her er bilde av tre av deltakerne og meg i går. 10 kilo lettere har de blitt til sammen. Jeg har jo ikke gått ned et gram, det er helt ok, jeg har fått tydeligere magemuskler og føler meg full av god energi. Går aldri tilbake til konvensjonelt kosthold!

I kveld blir det et glass vin på Jon og meg. Dristig. Bortsett fra det blir det 90/10 på meg, tipper jeg.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!