Søndag om en uke skal Jon ha kettlebellkurs på CrossFit Oslo. Det anbefaler jeg seff! Jon er sertifisert av Steve Maxwell (jeg også, men i body weight-trening, ikke kettlebells). Steve har vært Brad Pitts personlige trener. I kid you not. Vet ikke om det har konsevenser for kvaliteten på søndagens kurs, men det er jo en fin, liten digresjon.

Enhåndssving. En finfin øvelse, spesielt når man legger til litt fancy sjonglering

Kursdeltakere får rabatt på kjøp av kettlebells. Selv har vi bestilt en på 24 kilo og to på seksten. Med en kettlebell, et sett med ringer og et hoppetau er man good to go hvorsomhelst, Jon forklarer hvorfor.

Jon i en såkalt windmill.

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!