Blitt mye CrossFit i det siste og lite paleoinnlegg. På tide med noen matbilder!

 

Under: laber billedkvalitet, men sku ikke hunden på hårene! Vi spiste på Kafe Transformator, som ligger på DogA, for noen uker siden. Biff tartaren der, som er avbildet, er den beste jeg noensinne har smakt. Økologisk egg, mørt og rått kjøtt, ohlala. Jeg var i lykkeland. Etterpå spiste vi lam, det også utrolig godt. Noen dager senere var jeg der igjen og spiste and – digg. Bra sted for oss som vil fore oss med kjøtt og grønt!

MMMMMMMMMMMMMMM

 

Grønt og fisk = digg

Duggete frokostbilde: egg, spinat, soltørket tomat og sopp.

Frokostsmoothie: kokosmelk og skogsbærblanding.

 

Søndagsmiddag: masse stekt sopp, saktestekte kyllingfileter og platanos (stekebanan)

Fredagens middag: smørdampet torsk i ovn, bacon, stekt brokkoli, dampet rosenkål. ohla, digg

Sorry dårlig billedkvalitet asså. Skal prøve å forbedre meg.

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!