Endelig litt D-vitamin fra sol og ikke bare i pilleform; det er vår!

Dagen startet med en rolig joggetur i Vivoene mine. De er morsomme å løpe med! Me like. Jon nerdet med kettlebells i stua før han lagde frokost til meg. Egg og bacon. Og kaffe.

Nok et jærskla bra bilde av frokosten vår.

Og enda mer kaffe i solen!

Etter det tok vi en tur til Mathallen på vulkan. Det var åpningshelg og bondens marked og stappfullt av mennesker. I dag var det så mange folk at vi droppet å være der lenge.

Knallbra bilde av folk og fe.

Jeg elsker bondens marked. Ikke at jeg kjøper så mye der, men å møte de som jobber med maten, ikke bare se maten innpakket i steril plast i en dørgende kjedelig Rimi, det liker jeg.

Nuff said!

En god helg brukes til matlaging til neste uke. Jon og jeg har kjøpt en kasse med økologiske grønnsaker fra en gård i Vestfold. Og tro meg, det er forskjell på epler og epler. Økologiske smaker bedre! For ikke å snakke om gulerøttene! Men en kasse med grønnsaker er ganske mye for to personer, spesielt siden vi ofte ikke spiser middag hjemme om kvelden – vi er jo ofte på trening eller gjør noe annet. Dermed må dette fulle kjøleskapet gjøres om til mat.

Det er Jons joghurt asså! Og cottage cheese! Og ost og rømme!

Lørdagsmiddag ble i dag torsk smørdampet i ovnen, sammen med kokt brokkoli og rotmos. Jon mener jeg må lære meg å tenke bedre ut hvilke smaker som passer sammen. Og å følge en oppskrift. Bli mer bevisst når jeg tenker ut mat og å huske hva jeg har laget før – hva som passet sammen og ikke passet sammen. Og lære meg å sette på timer og å ikke glemme at jeg har ting i ovnen. Ja ja ja sier jeg, men jeg tar det ikke til meg, for han gjentar slike ting til stadighet og jeg sier ja til stadighet. I dag hadde jeg nemlig lyst på brokkoli, torsk og rotmos, men smakskombinasjonen var kanskje ikke den beste.

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!