Jeg er i Berlin! Langhelg med de beste jentene. Kanke klage. Er det noe tyskere er gode på, er det økologisk mat. Litt større marked for det enn i Norge – og større interesse for det også. I Aftenposten Innsikt denne måneden er det flere interessante artikler om økologisk mat, i tillegg til artikler om mindful eating og en billedserie av folk som spiser fast food. Anbefalt lesing for litt matnerding! Inntil de andre fine mädchen kommer hit, skal jeg på et par gallerier og sikkert dumpe innom flere helsekostsjapper for å hamstre litt goodies og økologisk hudpleie.

Og i kveld … skal vi spise på Europas første paleo-restaurant, Sauvage Berlin! DET gleder jeg meg til.

Forøvrig er maten på Gardis katastrofe for sånne som ikke vil ha mel-, sukker- eller melkeprodukter i boddyn. Da Jon og jeg fløy til Madeira hadde jeg glemt det, noe som resulterte i en mildt hissig Sara som gneldret over all dritten som serveres (jeg modererer ikke språkbruken når jeg snakker med Jon …). I dag var jeg forberedt: hadde med meg hjemmelagde paleoknekkebrød som jeg fornøyd har knasket på.

Bis bald!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!