Da jeg gikk siste året på barneskolen tok to venninner og jeg en test i Starlet om hva slags kjærestetype man var. På den tiden var ikke jeg en kjærestetype i det hele tatt (jeg var litt gutt og spilte håndball cirka hele tiden), men mine venninner var så absolutt sånne jenter som hadde til gutter mer enn kompiser. Et av spørsmålene var  om hvordan man foretrakk å stelle med kjæresten. Svaret begge venninnene mine valgte var «å stå barbent på kjøkkenet og lage mat». H e r r e g u d, tenkte jeg. Jeg valgte sikkert å trene sammen, eller «skjemme bort? Hva er det for noe?»

Og så har årene godt og man har blitt eldre (man blir gjerne det når årene går). Etter kontraktinngåelse til leilighet i dag (Hurra!) var Jon trøtt og la seg neppå for en ettermiddagshvil. Og mens han sov lagde jeg

Sjalottlauk og squash med smør, pakket i sølvpapir, slengt i ovnen

Brokkoli, sopp og kål med smør, slengt i ovnen

Jeg kokte ferske asparges

Jeg stekte mørbradbiff, rød i midten!

Lagde klar nok en versjon av kyllingkaker, denne gangen med tysk pølse, purre og spinat i

Mekka en muffinsdeig, paleostyle, øver meg til nasjonaldagen (oppskrift kommer når jeg har fått pimpa den litt)

Jon våknet til ferdig dekket bord, mens vi spiste stekte jeg muffins slik at de var varme da vi var ferdige med middagen

Så stekte jeg kyllingkakene

Og etter de lagde jeg paleoknekkebrødene mine

… men jeg hadde på meg sokker, altså!

Pitteliten billedkavalkade:

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!