Nasjonaldag = champagnefrokost og gedigen buffet. Jeg har to venninner som planlegger 17. mai fra 18. mai. Vi er SERIØSE når det gjelder nasjonaldagsfeiring. I år var vi over 15 stykker som alle har med mat og drikke. Jeg tok med Sandra-kaken, som dere så bilde av i går (med min kjekke mann!). Sjekk buffeten! Vi leker ikke buffet, lissom. Det var et bord til med mat. Jeg fikk proppet meg full av digg roastbiff, masse laks og i det hele tatt. Lett å være paleo på nasjonaldagen også! Champagne er jo kjempepaleo, som kjent … Og om dere lurer, så er det visse dager jeg gjør litt unntak. Ikke på gluten, der er jeg konsekvent, men melk og sukker fikk jeg i meg i går. Det går helt greit, så lenge jeg begrenser mengden og så lenge jeg lever strikt ellers.

Bilde

Min venninne Silje og jeg feirer 10 år som venninner i år. I går ble det feiret med pullup og flagg. Hurra!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!