Ah, noen dager er ikke giret inne. To dager med vinos setter sitt preg på moi, gitt. Likevel, nå som jeg pendler og ikke har fri tilgang på et utrolig rått treningssenter må jeg benytte muligheten til å trene der når jeg er i Oslo.

Dagens økt var 5 runder av 20 wallballs på 6 kg, og 10 power cleans på 40 kg. Normalt ville jeg tatt de fleste reps unbroken, men i dag gikk det Ekstreeemt tregt. Det svimlet litt. Er det da bra å grisepushe kroppen? Nei. Så jeg tok det med ro.

20120519-203418.jpg

Wallballen er ved veggen, min vektstang foran. Lær dere cleans, folkens. Merkelig tilfredsstillende øvelse.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!