Var innom det lokale treningssenteret for litt kos, selv når solen forbarmer seg over Norge. En plan er en plan. Som nevnt tidligere virker styrkerommet å være okkupert av gutter. Jaggu på tide med litt østrogen på gutterommet!

Dagens økt besto av styrke og så en kort metcon.

3 sett av fem reps back squat på 60 kg
Overhead squat 30 kg: 5 rep så 10 rep og så kjente jeg det kanskje litt i lysken og det tar jeg på alvor.

Metcon
5 runder på tid
20 DUs
3 chest to bar pullups, litt hoppende

Ohla, digg! Jeg elsker double unders.

Det var det for i dag! Najs svettering på bildet btw.

20120523-195556.jpg

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!