Aiiit folkens, sorry lite oppdatering. Men det er jo sånn at når Norge plutselig viser seg fra sitt aller lekreste prioriteres bikini og d-vitamin fra solstråler mer enn mac. Vi har tilbragt helgen hos svigers, mens de var på hytta. Om jeg skulle laget en billedkavalkade fra helgen ville den bestått av aviser og mann. Akkurat som jeg liker det. Fredag spiste vi på The Nighthawk diner på Løkka. God mat (og lett å få paleovennlig), men de servitørene der er redde for å jobbe, foråsiresånn. Lite tips til dem fra meg!

Vel. Som lovet kommer det flere oppskrifter denne uken. Jeg har jo brukt pinsen på paleokokkelering. Det kvalifiserer til lykke. Her hvor jeg jobber nå, har de en kantine som passer meg bra: masse av grønnsaker og kjøttpålegg, og friske jordbær til dessert. Min favorittrett fra kantina er cherrytomater med pinjekjerner og rucculasalat. Inspirert av denne laget jeg min egen versjon. Den ble litt forbedret også! Perfekt tilbehør til grillmat og svært enkel å lage.

Superdigge cherrytomater

  • To bokser cherrytomater
  • Ca 3 ss olivenolje
  • En god neve med valnøtter, hakkes
  • Rucculasalat etter ønske, jeg brukte vel en god neve der også
  • Maldonsalt
  • Italiensk eller fransk krydder

Hakk valnøttene og stek de i oljen i en stekepanne på middels varme i omtrent ti minutter for å få frem god smak. Tilsett også krydderet.

Tilsett deretter alle cherrytomatene og la de steke til skinnet begynner å dette av tomatkjøttet. Jeg lot det surre på middels varme i ca kvarter.

Mot slutten tilsetter du rucculaen.

Server! Vi hadde grillet kyllingfilet til og grillede asparges. Grillet asparges = ohlala. Pensle med god olje og litt salt også æruder. Pur lykke!

Her eksempel på hvor god jeg er til å pose for bloggen min.

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!