Mmmmmm styrketrening! Før jul lagde Jon styrkeprogram til meg som jeg skulle gjøre tre ganger i uken, eller var det fire, jeg er ikke sikker. Etter en uke syntes jeg styrketrening var ca det kjedeligste i hele verden. Tyyyypisk meg. Nå er heldigvis lysten tilbake! I dag, etter en uke uten trening, har jeg gledet meg til å ta knebøy fra jeg våknet 0610 i morges. Jeg har jo nesten ikke rørt på boddyn siden vi gjorde dette på søndag. Hei sveis.

Fordi jeg har vært forkjølet lasset jeg ikke opp med vekter, og jeg holder meg til sett og repetisjoner som Jon lagde til meg i det opprinnelige styrkeprogrammet. Dagens økt:

  • Tre sett av fem repetisjoner med back squat på 60 kilo (ikke særlig tungt)
  • Tre sett av fem repetisjoner med skulderpress på 30 kilo (ikke særlig tungt)
  • Ett sett av fem repetisjoner med markløft på 80 kilo (heller ikke særlig tungt)

Så tok jeg fem runder med tre pullups og fem armhevinger. Mye pullups om dagen, ohyes, men skal man bli bedre i noe må man jobbe med det, som med alt annet i livet! Avsluttet med 100 double unders på tid, ny rek på 2.42. Mål er å komme under to minutter. Du vet når du opplever indre lykke egentlig uten grunn? Sånn var det i dag. Jeg koste meg gløgg av å løfte litt skrot for meg selv.

Var bare det jeg skulle si egentlig. Bis bald!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!