Fredag tok jeg med Jon ut på Trancher nederst på Løkka for å gjøre stas på mannen. Trancher serverer kun entrecote til hovedrett, med ulike typer tilbehør. (De har forretter og desserter også, seff.) Man kan velge mellom 160 gram kjøtt eller 200 gram kjøtt. Gjett en gang hva vi velger! Vi har vært der et par ganger tidligere, med litt varierende kjøttkvalitet igrunn. Fredag var kokken heldigvis i sitt ess!

Til forrett delte vi en foie gras. God foie gras gjør meg lykkelig. Jeg ble lykkelig. God vin hadde jeg også. Jeg tok bilde av forretten, men fordi sausen er rød, ser det mer morbid ut enn godt er. Så hovedrett – 200 gram med entrecote (jepp, du gjettet riktig). Tilbehører jeg velger er sopp, og litt grønne bønner. Jon hadde fløtegratinerte pottiser. Må innrømme at tilbehøret er mer for syns skyld for meg … Se så godt!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!