Lordness pipl, noen ganger er jeg rask på avtrekkeren, men har man sagt A har man faktisk sagt A. En svenske jeg var på CrossFit Level 1-sertifiseringen med, Magnus, har fått det for seg at å ta 100 burpees hver dag frem til midsommarnattsafton er en god ide, og har fått med folk og fe på facebook-gruppen han har laget. Så også meg. Jeg har ikke vært i nærheten av å gjøre en burpee, nesten, etter den første økten i The Open, hvor jeg virkelig kjente på hvor kjipt det er å være i kjelleren.

Åkke som, i går gjorde jeg 100 burpees etter min vanlige trening, og i dag delte jeg opp: 50 før frokost (0620 i morges) og 50 etter treningen. Min arbeidskapasitet trenger å bli bedre, så 100 burpees kan vel hjelpe på. Kanskje. Hvem vil bli med? Bli med! Mindre enn 10 minutter hver dag, det får pulsen virkelig opp og tjah, noen ganger er det viktig å sette seg noen mål og gå for det. Hvem joiner?

Her er en enkel innføring i burpees.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=21dvQyNiTjM?rel=0&w=853&h=480]
Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!