De som følger paleoliv på facebook (gjøre’a!) har allerede fått tipset om å lese en artikkel som er i the guardian om fedme, livsstilsykdommer og sukker. For dere andre: les artikkelen dere også! Mye interessant! Vel verdt å bruke ekstra tid på å lese kommentarene der. I skrivende stund er det 276 kommentarer, så det kan jo ta sin tid å komme gjennom alle.

Jeg får spørsmål om hva jeg erstatter ris, poteter og pasta med i hverdagen. Enkelt. Grønnsaker. Vi spiser ikke enorme mengder kjøtt, men jeg vil påstå at vårt grønnsaksforbruk er ganske stort.

Søndag woket jeg til middag: blomkål, kyllingfilet, sukkererter og kål, samt diverse krydderier. Det tok vel ca 20 minutter, inkludert forberedelser. Enkelt og godt!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!