Det er diskusjoner i paleomiljøet hvorvidt kaffe er bra for deg eller ei. Kaffe er inne i varmen min, men jeg prøver å ikke ha mer enn tre kopper daglig. Eller, egentlig kun to. Jon og jeg har hatt lange diskusjoner om vi skulle ha en Moccamaster eller en Wilfa svart manuell, i tillegg til espressokannen og aeropressen som vi allerede har. Valget falt på hipstertrakteren Wilfa. Og takk og lov for det! Makan til god kaffe! Som navnet tilsier må kaffen lages manuelt, så det tar litt tid. Og fordi kaffen ikke står på en plate som holder den varm (da blir smaken vondt etter hvert sierem), må kaffen over i en hipstertermos. Nå kan sommer’n på terassen bare komme.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!