Vårt nye kjøkken innbyr til matlaging. Den siste uken har jeg tilbragt en del tid på å mekke gode salater (har dilla på grønnsaker om dagen) og generelt kose meg med å lage mat. Ble litt lei av å få servert alle måltidene etter to måneder på hotell, så har litt matlaging å ta igjen! Dessuten har vi endelig fryser, slik at jeg kan lage smoothier med frossen spinat. Dagens frokost var et par biter av leveren jeg stekte i går, og nå har jeg lunsj-smoothie med spinat og blåbær.

Smoothie med spinat, blåbær og kokosmelk

  • 1 svær neve frossen spinat
  • Ganske mange blåbær, kanskje halvannen dl
  • Kokosmelk, men bruk hovedsaklig kokosvannet (la boksen stå i kjøleskap slik at det skiller seg)

Bland og nyt!

Smoothie med spinat, blåbær og appelsinjus

  • En svær neve frossen spinat
  • Ganske mange blåbær, kanskje halvannen dl
  • Litt appelsinjus, eller om du har mulighet: ferskpresset appelsin (appelsinjus inneholder like mye sukker som cola, hvilket betyr at jeg ikke lenger har det i mitt daglige kosthold)

Bland og nyt!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!