Etter at Jon ble med på paleo challenge er frokost blitt til fest her i kåken. I skrivende stund lager han en grønnsaksfyllt omelett bestående av tolv egg, slik at vi har både til frokost og litt til lunsj, samtidig som han også lager en überdigg frokostsmoothie. Jeg gir ham god karakter! Smoothien han lager er en helsebombe som ikke inneholder altfor mye frukt, slik at blodsukkeret ikke peaker med en gang om morgenen (er man på skikkelig low carb er ikke dette noe for deg, og om du følger whole9 til punkt og prikke hører ikke smoothie helt hjemme i en 30dagers). Nå ser det ut til at han blander:

  • Kokosmelk – og vann
  • En mengde spinat
  • En banan
  • En kiwi
  • Frosne bringebær

Det blir langt over en liter smoothie.  Viktig fettkilde for Jon og lykkekilde for meg.

Også veldig greit å forhåndslage frokosten slik at man kan sove liiiiitt lengre om morgenen! Forresten bør man røre i smoothien før man drikker den om den har stått natten over, for den skiller seg. Bilde kommer!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!