OMG pipl (eller heiiiia bloggen), denne retten er et must try, asså. Jeg lagde den her om dagen, og siden den kremete sausen inneholder avocado og kokosmelk er den riiiimelig mektig så både Jon og jeg hadde rester til lunsj dagen etter. Jeg har kjøpt appen Fast Paleo som har en drøss med oppskrifter, og denne oppskriften fant jeg der. Seff modifisert litt, som alltid. Mine oppskrifter er jo nesten alltid på slump.

Kylling med brokkoli og squash i kremet saus

  • Kyllingfilet, jeg brukte en 650 grams pakke
  • 1 brokkoli
  • 1 squash
  • 3/4 boks kokosmelk
  • 2 avocadoer
  • 1 eller 2 fedd hvitløk, spørs hvor glad du er i hvitløk, egentlig
  • Salt og pepper

Skjær kyllingfileten i passe biter og stek. Skjær også grønnsaker i biter og stek. Jeg stekte kylling og grønnsaker hver for seg før jeg blandet mot slutten.

Ha kokosmelk, avocado, hvitløk, salt og pepper i en blender og bland til alt er en jevn pure.

Hell dette over de andre ingrediensene i stekepannen, varm litt og voila!!! En utroooolig god rett! Ogsåsålettagitt! Do it!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!