Hejsann svejsann!

Vi var jo i bryllup i Sverige i helgen. Min venninne, Camilla, fra 20 år tilbake giftet seg. Det er hun som tidligere har vist sine kulinariske egenskaper. Camilla er ca vakrest og hun er en av de jeg er aller mest glad i. Kombiner dette med et gjestehus fra 1600-tallet, eksepsjonelt god mat (Grythyttan er kjent for mat), knallvær, familien til Camilla som jeg er skikkelig glad i, hyggelige folk og min Jon i dress. Perfekt helg, altså. Og det er altså sånn, folkens, at jeg ikke er 100 prosent paleo 100 prosent av tiden. Jeg har litt melkeprodukter i kosten om dagen (hovedsaklig ost), og i helgen har jeg spist det jeg har fått servert uten å tenke på paleo ett sekund. Så lenge jeg går tilbake til normalen ganske så raskt, prøver jeg å ikke ha for dårlig samvittighet i etterkant. Tok ikke bilder av bryllupsmiddagen, men kan skryte av hjorten vi fikk til hovedrett. Samtlige slikket tallerkenen sin og håpet på en ny servering. Den beste hjortesteken jeg noensinne har spist. Bryllupskaken, den første ikke-paleokaken jeg spiser i 2012, var nyydelig: browniebunn med litt pasjonsfrukt oppå der, før masse hvit sjokolademousse. Blir lykkelig av sånt. Bare se på Jon og undertegnede!

 

MEN! Det var jo frokosten jeg skulle skrive om. Ohlala for en frokost. Egg fra frittgående, lokale høner, mulighet til å presse egen appelsinjus, mulighet for å lage müsli uten korn, kjøtt, sild, hjemmelaget blåbærsaft, hjemmelaget yoghurt med bær … yessah. Unødvendig med brød – lett å bli mett uten!

Sorry dårlig iphone-bilder!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!