Så er det endelig offisielt: magasinet som intervjuet meg for en tid tilbake er Stella. Det er til salgs fra mandag av tror jeg, men abonenter får det i posten i disse dager. På side 122 står saken med meg og Annema Refsnes om hvordan riktig kosthold påvirker treningen. Hurra!

Før jeg greier ut om min stolthet og glede ved å være i Stella er det et par-tre fakta som jeg må rette opp. Har mailet Stella om det, og de beklager litt småfeil. Rett skal jo være rett!

  • Jeg jobber ikke i RAW performance som konsulent – jeg jobber som kommunikasjonsrådgiver med fokus på bærekraft i et globalt selskap, en jobb som er helt mega. I mai og juni var jeg tilknyttet RAW. (Om noen ønsker en knallgod coach for å få noen arbeidsverktøy innen mental trening for å nå sine mål, det være seg private, profesjonelle eller på trening, anbefaler jeg damene i RAW! De er rå, tro meg).
  • Jeg spiste paleoish før jeg møtte Jon, men han var den som kjente til Paleo og fikk meg enda mer inn i det kostholdet. (Ikke veldig viktig detalj, men dog).
  • CrossFit-pyramiden på side 124 er ikke helt korrekt. Anbefaler å titte innom crossfit-norge sine sider for utfyllende info om CrossFit. Nederst på linket side er pyramiden.

Så er det en ting til, som ikke er en faktafeil, men som jeg reagerer litt på og som overrasker meg. Stella er nemlig et av mine norske favorittmagasiner som jeg leser hver måned – de har et mer intelligent innhold enn mange andre magasiner. Derfor ble jeg overrasket da sitatet fra meg som ble trukket ut og fremhevet var «Jeg spiser mer enn før og er tynnere». For det første: saken handler om å spise deg sprek; på forsiden står det Spis smart, bli sterk. Jeg forstår ikke helt hva tynn har med dette å gjøre. For det andre tror ikke jeg at jeg fokuserer mye på tynnhet, i alle fall håper jeg ikke det. Si i fra om så! Jeg fokuserer heller ikke på Strong is the new skinny, fordi jeg mener det bare er et annet ideal man skal passe inn i. Mer om det i en annen bloggpost, for jeg hisser meg skikkelig opp over det! Jeg håper min blogg er subjektifiserende, ikke objektifiserende.

Men over til hyggelige ting. Og det er jo at jeg synes det er veldig gøy å være i Stella. Forhåpentligvis inspirerer det flere til å trene funksjonelt og å spise for helsen. Da jeg begynte å blogge for cirka to år siden, hadde så og si ingen hørt om paleo – nå begynner det å bli et begrep. Det er jeg så glad for! God helse er grunnleggende viktig i alles liv, og god helse begynner med kosthold. You can’t outtrain a crappy diet, husk det. Props til Stella for å ha fokus på helse og sunnhet, ikke kalorier og utseendet. Løp og kjøp, folkens! Og spre det gode ord til alle som ønsker en kostholdsendring: paleo gir energi!

… Og om noen lurer på hvorfor jeg ikke ser så trent ut på bildene som jeg har sett ut før, så er det en forklaring på det, asså (nei, jeg sitter ikke i soffan og spiser kanelsnurrer). Følg med i helgen!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!