Supersmoothien til Jon gjorde ikke susen for noen av oss. Begge to har vært hjemme syke i dag, Jon dårligere enn meg, men jeg ikke akkurat full av energi.

Hvorfor? Jo, det skal jeg si deg: de få gangene jeg blir syk er det fordi jeg har kjørt meg selv for hardt. Jeg har vært altfor stresset i det siste, og jeg har vært stresset på at kidden ikke liker at jeg er stresset og dermed blitt enda mer stresset, snakk om sløseri med tanker, og nå er det nesten så jeg skriver like lange setninger som Dag Solstad! Men kroppen sier alltid i fra, og jeg fikk blærekatarr på jobb i går og dro hjem og i natt ble det verre og jeg fikk feber. Heldigvis er jeg på bedringens vei nå, for jeg er ikke særlig glad i å ikke være brukanes.

Stress er ikke bra for kroppen. Paradoksalt nok leser jeg Why zebras don’t get ulcers om dagen. Boken handler om hvor mange sykdommer kronisk stress fører med seg. Ta den, Sara!

Åkke som. Mark Sissons norske utgave sendes til trykk i dag! Har vært en liten innspurt men den blir så bra til slutt! Stappfull av oppskrifter som tar en liten halvtime – selv den mest bissi person kan smelle sammen en paleorett på 30 minutter! Boken er også lettlest, inspirerende og med et par norske suksesshistorier. Gled deg! Jeg gleder meg!

PS: Boken ser litt annerledes ut på coveret nå.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!