Står og jobber med foredraget jeg skal holde på søndag på Lille Månes høstkonferanse. Blir spennende! Jeg legger meg på et ganske basic nivå, så får jeg bare håpet at tilhørerne ikke synes det blir for enkelt. Skal snakke om hva paleo er og ikke er, grunnleggende paleo i hverdagen og hvorfor paleo er gunstig for helsen. Har en halvtime … holdt en monolog på nesten en time i sted. Forebdringspotensiale altså…

Målet er at foredraget skal være inspirerende og informerende nok til at de som har hørt foredraget gjør research videre selv og ønsker å prøve paleo en tid. Jeg ønsker å gi akkurat nok info til at de får et grunnleggende overblikk på paleolivsstilen. Heller det enn å gå i dybden på hvorfor korn ikke er så bra for helsen.

Kan ellers fortelle at magen har poppet ut (skulle bare mangle når jeg er fem måneder på vei) og at Mini trimmer regelmessig. Akkurat nå, faktisk. Jeg, derimot, har ikke trimmet siden tirsdag.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!