Vi har noen timer til å gjøre ikkeno i Wien og har funnet et gedigent skinnmøbel som det er perfekt å henge i. Gratis nett på flyplassen = najs. Siden vi har ferie og jeg har planer om å roe ned tempo litt fremover (det ryktes jo om at jeg er gravid og at man ikke bør ha så høyt tempo lzm) har jeg hvilepuls de luxe og tid til å kose seg med å lage gode collager av meg selv.

Sant å si gruet jeg meg til å holde foredrag på Lille Månes høstkonferanse i går. Dvs, helt til jeg fikk en time med Trude, som jeg jobbet med i RAW Performance. Hun er en ypperlig coach og fikk tankene mine tilbake på plass. Etter at jeg pratet med henne var det hele bare moro. Man får virkelig lyst til å kicke ass! Om man vil utvikle seg må man tørre å hoppe i ting man ikke har peil på om man mestrer eller ikke. For min del er det værre å ikke prøve enn å gå på tryne, noe som mer enn en gang har ført meg på dypt vann. Men – det går jo alltid bra! Kanskje ikke perfekt, men bra. Lavterskel er min nye, gode favorittregel. For mange er det å prøve nytt kosthold noe som er utenfor komfortsonen. Anbefaler artiklene til Cecilie Ystenes (gründer og sjef i RAW performance) på Hegnar media. Hun skriver om mental tøffet særlig relatert til trening, men teknikkene kan brukes på mer enn det. Kanskje på kostholdsendring også?

Forøvrig har både Jon og jeg kompresjonssokker på oss på reise. Fåes hos barefootshoes. Foreløpig funker de bra synes jeg! Vi ser litt merkelige ut, kanskje.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!