Det er Thanksgiving i USA i dag. For de som ønsker å steke seg kalkun og ha stuffing til, anbefaler jeg stuffingoppskriften Jon lagde til nyttårsaften, tatt fra Robb Wolf sin hjemmeside. Halleluja for en stuffing! Tips til nyttårsaften også. Tipper vi gjentar suksessen fra i fjor.

Jeg synes det er fint med en dag hvor man tenker over hva man er takknemlig over, tenker litt ekstra på hva som er godt i livet. Jeg har en god liste, her er et utdrag:

  • Jeg er takknemlig for at jeg har oppdaget et kosthold og en livsstil som gir meg god livskvalitet, både fysisk og psykisk, hver dag.
  • Jeg er takknemlig for å ha blogglesere som engasjerer seg og ønsker å få god helse, både til seg selv og sine.
  • Jeg er takknemlig for Jon og meg og Mini
  • Jeg er takknemlig for å ha en jobb hvor jeg koser meg hver dag
  • Jeg er takknemlig for et enkelt svangerskap hvor det jeg fyser mest på er avocado, reker, salsa og seterrømme (jadda, seterrømme er ikke totally paleo, men utrolig godt om dagen) (i dag var det frokosten og middagen min)
  • Jeg er takknemlig for å ha en bønsj med gode venner og fin familie som er tålmodige  og er der for meg selvom jeg er litt for flink til å nedprioritere det sosiale og heller drive med mitt
  • Jeg er takknemlig for at jeg er så glad i mat. MMMmmmmm Mat!

Det fine med å ha en takkedag i november er at november ble litt lysere! (Det, og alle de små bartene som er synlige i hovedstaden denne måneden).

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!