Jeg vet at det er stadig flere som legger om kostholdet til paleo, enten gradvis eller gjennom en 30 dagers challenge. Selv har jeg fått bedre helse av å spise paleo, og mamma har skrevet to gjesteblogginnlegg om hennes bedrede helse, les del 1 og les del 2. Alder ingen hindring!

Men jeg tenker at det vil være fint for bloggen og inspirasjon og det gryende paleomiljøet i Norge å få andre suksesshistorier i tillegg! Om du har lyst til å skrive ned noen ord og evt bilder, send det til meg på paleoliv(at)gmail.com, så blir det forhåpentligvis inspirerende historier fra det ganske land på bloggen fremover.

Aiiit?

i-heart-paleo

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!