Jeg har jo trent gjennom hele svangerskapet, bare tilpasset trening etter form og bekken. Nå som det er fem uker igjen til termin, merker jeg at lungene mine har måttet vike for den voksende magen. Jeg blir mer andpusten, både i hverdagslige gjøremål og på trening. Men funker fint å trene åkke som!

Vi var på Crossfit Oslo etter stengetid i går (fordi Jon jobber der har vi den luksusen) og hadde dermed hele lekeplassen å boltre oss på. Jon og søsteren kjørte økt, og jeg gjorde min egen greie:

  • 200 meter roing
  • 20 ground to overhead med 10 kg vektskive
  • 20 skalerte wall balls 4 kg
  • 20 stepups
  • 20 ring rows
  • 20 lengder prowler push 70 kg (1 lengde er ca 25 meter)

Det tok sin tid pga siste delen, men gurimalla så deilig. Jeg elsker nemlig såpass å trene at jeg ofte får gåselykkehud underveis. Så også i går! Det synes kanskje?

lykketrim

Hei navvel!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!