Hallaisen flotte folk!
Liiiitt stillstand på bloggen, men mange innlegg er på kladdestadiet. Jeg har hatt mamma på besøk noen dager (og hun har blitt trent av Jon og blitt støl). I tillegg fikser jeg litt her hjemme i tilfelle Mini bestemmer seg for å oppdage verden snart. Foreløpig nøyer hun seg med å nærmest sparke seg ut av magen. Jeg poster oftere på instagram, så følg meg gjerne der!

Det kommer et innlegg om gravidtrening i helgen. Som en reklame for det: flott flexebilde av preggisfrøkna tatt på crossfit Oslo på torsdag.

Fin freda, folks!

20130222-202640.jpg

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!