Fintfolk!

Takk for drøssevis med gode tips! Jeg skal samle alle, pluss noen til, og poste i eget innlegg. Er mye bra helseblogger der ute! Jeg er så glad for at paleolivsstilen sprer seg – det betyr at flere og flere blir friskere som igjen betyr at enda flere får øynene opp og enda fler blir fristet til å teste og får bedre helse!

Jeg har trent forhåpentligvis for siste gang før Mini dukker opp: 2000 meter roing, deretter press med åtte kilos kettlebell og stepups. Har slappet av og lest bok på sofaen store deler av dagen, så var greit å få rørt litt på boddyn. Gleder meg forøvrig som en unge til intervaller på Bislett eller en rolig løpetur rundt Sognsvann … Om en stund.

20130321-175712.jpg

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!