Denne uken har vært ordentlig bra på treningsfronten! Jeg har nemlig overskudd til både å blogge høvelig regelmessig igjen og til å trene mer enn kun noen få kettlebelløvelser på matten i stuen. Vi har vært på Crossfit Oslo to ganger denne uken. På fredag var Mini våken og trente litt på sin måte mens vi trente på vår måte. I dag sov hun seg gjennom alt. Jon har laget treningsprogram for meg som jeg kan poste senere, om ønskelig? Det er nok best at han er treneren min. Jeg vil nemlig bare kjøre på og gjøre alt jeg synes er gøy, mens han har en tanke bak alt jeg skal gjøre. Men han tar høyde for at jeg elsker endorfiner, så i dag lagde han en metcon etter styrkedelen. Kjente den, foråsiresånn.

Her henger Mini på Jon mens han drar en prowler.jonmini

Jeg nusser på Mini etter endt treningsøkt.
suss

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!