Keen på inspirasjon og å møte mannen som har skrevet kokeboken Tilbake til røttene? Da har du tre muligheter: to i Oslo og ett i Bergen.

Først litt bakgrunn. Thomas Rode Andersen var gourmetkokken som var litt deigete og slapp, som oppdaget paleo gjennom en venn og som nå er kjøkkensjef på sagnomsuste Kong Hans Kælder i København. Kokeboken hans er nylig oversatt til norsk. Les DNs anmeldelse her, sjekk ut tre av oppskriftene hans på gastro.dk, les et intervju av ham gjort av mine favoritter Whole9 eller les intervju av ham på Fitnessbloggen (med sitat av meg). Forøvrig kommer det konkurranse på bloggen snart hvor du kan vinne boken, følg med! Jeg har ikke lest boken helt enda, men et lite sammendrag kommer.
tilbaketilrottene

I forbindelse med lanseringen av boken, arrangerer Lille Måne forlag en slags steinalderturne i Norge med blant annet Thomas Rode Andersen og steinaldermannen Eyvind Stueland (som jeg holdt foredrag med i høst, og som driver barefootshoes.no og husk at du får rabatt om du bruker koden paleoliv, puh!).

I Oslo har du altså to muligheter. Enten foredrag med kokken den 17. juni kl 1730, på Hotel Continental i Oslo, eller dagen før, søndag 16. juni hos Crossfit Oslo i Nydalen. Der blir det grilling og prøvesmaking av paleomat. Mmmm! Jeg kommer i alle fall på foredraget den 17. juni, om du vil si hei til meg! Smil.

I Bergen er det foredrag og boksignering tirsdag 18. juni, på Grand Hotel Terminus, kl 1730.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!