Såehjah, stillhet fordi jeg har vært en trøtt og litt sliten babymamma denne uken, i tillegg til at vi fikk besøk i går av min bff4evva og hennes datter. Vi endrer leggerutiner til Mini nå, noe som har resultert i at hun har våknet litt mer på natten. Kan ikke klage, for tidligere våknet hun kun en gang, og så igjen klokken seks for morgenmat. Så også i natt, så i dag har vært en mer normal dag igjen og etter at besøket var reist hjem til Gøteborg dro jeg til crossfit oslo for en styrkeøkt. Første gang med front squat på evigheter! Hashtag lykke. Jeg skal få postet treningsopplegget Jon har gitt meg i nær fremtid.

Mini var seff med og lekte flyvebaby.
flyvebaby

Og som ofte når vi har gjester: lammeburger med pistasjpesto. Jeg burde snart få meg en annen favorittrett. Men mæn ass, det er så godt! Det ble rester i dag med ny salatpåfyll og logring med min imaginære hale.
lammeburger
lammerester

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!