Heihei godtfolk!

Mannen bak boken Tilbake i røttene er i Norge, og i morgen er det foredrag med han og steinaldermannen Eyvind Stueland på Hotell Continental i Oslo. Jeg gleder meg til å høre hva han har å si! Og kanskje til å si hei til noen blogglesere? Det hadde vært stas! Jon, Mini og jeg dukker seff opp. Meld deg på du også!

Men! Har du lyst til å vinne boken, kanskje? Tenkte meg det!

tilbaketilrottene

Jeg trekker to tilfeldige vinnere. Alt du trenger å gjøre er å kommentere på dette innlegget og svare på spørsmålet: Hva er det beste med paleo?

Løkke te!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!