Helgen som var hadde vi langhelg på fjellet. Eller, jeg har jo fri («fri») hele tiden siden jeg er i mammaperm – Jon tok seg en dag fri fra jobb. Familien min har hytte på Ringebufjellet og siden jeg har vært på hytta hvert år siden jeg var liten baby, med unntak av tyveårene, måtte vi jo ta med Mini opp og vise henne herligheten. Værvarselet var ikke allverdens, og ikke ble været allverdens heller, så vi har kun gått to korte turer og ellers kost oss inne. Jeg leser Primal moms look good naked om dagen og fikk lest en del i den. Også har vi spist god mat. Seff. Værsågod, folks, en liten billedkavalkade, det er jo ikke for ofte av det på bloggen.

Denne sauen snakket med oss. Jeg ble sulten. Lammekjøtt er så bra! De går fritt og spiser naturlig og er lykkelige.

image

Mini sovner som en stein i bæresjalet. Jakken går heldigvis akkurat rundt oss slik at jeg kan bære henne selv på hustrige dager.

bilde

Middag lørdag: helstekt ytrefilet. Vi prøvde å lage bernaisesaus. Epic fail. La oss skylde på hyttekjøkkenet. Soppen svømmer i smør, så det ble en slags saus av det. Ovnsbakte gulerøtter, søtpotet og kålrot.

ytrefilet

Minis kjekke pappa

toppmann

Mini sloknet i bæresjalet igjen

toppmini

Middag søndag: helstekt kylling. Restene av kyllingen og salaten ble frokost for meg dagen etter.

DSC_8051

Ingen hyttetur uten MasterMind. Herrejezzuz som jeg elsker det spillet. Jon er ikke så glad i det. Han mener han er litt under gjennomsnittet dårlig. Jeg mener jeg er ganske så god. Likevel er jeg ikke så mye bedre enn ham, så en av oss har feil. Jon.

image_1

Og ingen tur til fjells uten å dra innom Annis pølsemakeri. De har utsalg i Mathallen også, men detta er lzm the real deal. Vi kjøpte pølsesnabber, og leverkaker og blodpudding til meg. (Blodpudding er ikke paleo, dessverre. Men sabla godt så jeg lever fint med det jeg spiste). Alle fire leverkakene forsvant på bilturen ned. Nam. Skal skrive mer om innmat senere!

Kjenner jeg gleder meg allerede til fjelltur i september.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!