Fintfolk, nå tar jeg ferie ca en uke og blir troooolig borte fra bloggen. Vi er i Risør og mot slutten av uken blir det Hvaler. I dag har vi trent og etter det har antrekk vært bikini og barbeint og jeg har ikke hatt peil på hvor mye klokken har vært og Mini har hatt solhatt og tittet på sjø og trær og det har vært hvilepuls og mørbrad på grillen og økologisk solkrem og hopping fra brygga og avislesing og nylakkerte tær og latter fra Mini til besteforeldre og nå prøver jeg å vinne i Uno og fisken Jon fikk var så liten at den ble kastet ut igjen.

20130721-221020.jpg

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!