Endelig ser bloggen litt freshere ut! Jeg har fått hjelp til å lage ny logo og nettside, og jeg er veldig fornøyd. Det er fremdeles litt igjen å gjøre. Jeg skal for eksempel ha en egen fane for paleobaby, med masse nyttig og viktig informasjon om fertilitet, graviditet og amming. Og så vurderer jeg å ha en fane for treningsrelaterte saker, men er ikke helt sikker siden det er kosthold som er min, hva skal man si, fanesak. Men Jon er jo en bidragsyter på trening og jeg har en samarbeidspartner på treningsutstyr på trappene. Hm. Hva synes du?

Paleoliv-logo_original-04

Og i den forbindelse: hva ønsker du å lese mer av på bloggen? Eller mindre av? Jeg er lutter øre og skriver gjerne på oppdrag fra fine lesere.

Anbefaler forøvrig linkene til tidligere bloggposter til høyre på siden! Disse kommer til å byttes ut med jevne mellomrom, men de fem innleggene her er muligens mine favoritter. Og eplemuffinsene er jærskla gode.

Det blir nok ingen oppdateringer ila helgen siden jeg skal på Lille månes høstkonferanse. Gleder meg til å høre dr Lustig om fedmeepidemien og om sukker. Målet er jo et bilde av oss sammen. Og så gleder jeg meg til panelsamtalen mellom han og Kostdoktorn Andreas Enfeldt. Søndag gleder jeg meg til å selv snakke om paleokosthold knyttet opp mot fertilitet, graviditet og amming, før jeg skal høre på flere foredrag om sunn mat for barn. Viktig og spennende tema! Følg meg på instagram, oppdaterer der. @paleoliv. I kveld får du se bilde av meg som parterer et lam. Helt sant.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!