Søndag gikk Jon, Mini og jeg til St.hanshaugen for å leke litt i den nye Tufteparken. Genialt! Det er satt opp en del ulike stativer der, som man kan gjøre pullups, pushups, roing, klatring, hopping, oppneding, sideveising, gå på hendaing, dvs altmuligdubareharfantasi til. Da vi var på vei inn gikk jeg forbi to damer som hadde med tre jenter rundt åtte-ti år. Barna koste seg seff maks, barn leker intuitivt på slike apparater. De to damene, derimot, snakket seg i mellom at denne parken bare var tullball, ingen kom til å bruke den, og hva skulle slike stenger brukes til egentlig? Så jeg gikk forbi dem og tok en pullup med vinterjakken og langrennshansker på. Kanskje de ble inspirert? Det hadde vært no.

Forskning viser at å jogge utendørs gir bedre helsemessig gevinst enn å løpe på tredemølla. Ja takk til utetrening året rundt! Og ja takk til flere slike parker rundt om det ganske land.

Mini satt i vognen og syntes at pappan sin er den sprekeste i hele verden. Jeg synes han er den kjekkeste i hele verden. (Sorry kliss asså, men det er jo najs å ha en flott og sprek samboer!)

20131124_135310

20131124_135316

20131124_135409

20131124_135750

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!